Bel voor info naar Corinne Vrijhoef, 06-557.97.663, of mail info@kraamzorgmetliefde.nl
KvK-nr. 62329960. Het kraambureau is open op afspraak: Dorpsstraat 66, 1721 BL Broek op Langedijk.


CORINNE VRIJHOEF, Broek op Langedijk – 06 557 97 663

 

”Kraamzorg met Liefde” is mijn eigen bureau, daarom kunnen we samen afspreken hoe je het wilt in de kraamtijd. Ik ben niet gebonden aan regels. Dit is SPECIAL CARE, ik heb iets meer te bieden dan de grote kraambureaus.
Ik ben werkzaam in de omgeving Alkmaar en Schagen.

FLEXIBEL IN HET VERDELEN VAN DAGEN:

Normaal werkt de kraamverzorgster 6 uur per dag aan een stuk (bijv. van 8.00-14.00). En dat 8 dagen lang. Bij mij is veel meer mogelijk. Dat betekent dat de verdeling van de werktijden aangepast kunnen worden aan jullie wensen. Bijv. eerst 4 lange dagen en daarna 4 korte dagen.

Sommige gezinnen vinden bijv. ochtend en avond-bezoeken van mij prettiger. Anderen willen graag dat ik aan het eind van de kraamtijd een dagje oversla. Zo kunnen ze zelf “oefenen” en het de volgende dag met mij bespreken.

FLEXIBEL IN MEER OF MINDER UREN:

Wil je korte dagen, bijv. 3 uur per dag, of juist langere dagen van 8 uur, alles is bespreekbaar. Ook als je kindje al geboren is, kun je nog wijzigen.

FLEXIBEL IN TAKEN:

Elk gezin is anders en stelt andere prioriteiten. Dat vind ik juist leuk. Ik pas me aan jullie wensen aan, maar de zorg voor moeder en baby blijft het belangrijkst.

afgestemd op jullie wensen