Bel voor info naar Corinne Vrijhoef, 06-557.97.663, of mail info@kraamzorgmetliefde.nl
KvK-nr. 62329960. Het kraambureau is open op afspraak: Dorpsstraat 66, 1721 BL Broek op Langedijk.


CORINNE VRIJHOEF, Broek op Langedijk – 06 557 97 663

BASISVERZEKERING:

Iedereen heeft een basisverzekering en deze vergoedt de kraamzorg. Ik ben aangesloten bij Kraamzorg 1 op 1. Zij hebben contracten met álle zorgverzekeraars. De declaratie regel ik voor jullie zodat je daar niets van merkt. Het aantal uren waar je recht op hebt is verschillend, afhankelijk van je (medische) situatie. In een gezonde situatie is het 49 uur over 8 dagen, maar zijn er complicaties of bijzonderheden dan heb je recht op meer zorg.

AANTAL UREN:

Omdat ik naast kraamverzorgster ook intaker ben, kan ik voor de verzekering deze zorg indiceren. In de zevende maand bereken ik het aantal uren volgens het Landelijk Indicatie Protocol. De eigen bijdrage is 4,30 euro per uur. Ben je extra verzekerd, dan kun je deze vergoed krijgen. Krijg je dit bedrag niet terug, en is het een probleem, dan kunnen we dat samen regelen.

AANPASSEN AAN JULLIE WENSEN:

verzekeringSommige gezinnen willen graag meer of minder uren. Dat kan. Zelfs tijdens je kraamtijd kunnen we het aantal aanpassen, en ik zorg ervoor dat het binnen de vergoeding van de verzekering blijft.