Bel voor info naar Corinne Vrijhoef, 06-557.97.663, of mail info@kraamzorgmetliefde.nl
KvK-nr. 62329960. Het kraambureau is open op afspraak: Dorpsstraat 66, 1721 BL Broek op Langedijk.


CORINNE VRIJHOEF, Broek op Langedijk – 06 557 97 663

 

Een baby krijgen is één van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven. Er staat jullie een mooie en ook spannende tijd te wachten. Vooral als het de eerste keer is, en alles nog nieuw voor je is, heb je veel vragen. Dan is het fijn als je weet wie je kraamverzorgster is.

DE BEVALLING:

visie3• Bij een thuisbevalling assisteer ik de verloskundige. Dat kan op bed zijn, maar ook in bad of op de baarkruk. Ik leg alle nodige spullen klaar en maak het wiegje in orde. Na de geboorte gaat de verloskundige weg. Ik blijf dan om je te helpen met douchen, verschoon je bed, ruim alles op en maak de beschuitjes klaar.
• Beval je in het ziekenhuis, dan zien jullie mij bij thuiskomst. Als je wilt maak ik vóór die tijd de slaapkamer en de babykamer in orde, en ik zet koffie en thee.
Jullie kunnen dan heerlijk genieten, in een schoon bed, met je kindje tegen je aan. Dan begint je kraamtijd!

DE KRAAMTIJD:

zorgDagelijks doe ik de medische controles van moeder en baby. Alles van de baby-verzorging en voeding ga ik jullie leren. Ik neem alle tijd voor je vragen. Verder maak ik het ontbijt op bed, de lunch, verzorg ik het gezin, de visite, en het huis. Deze taken bespreken we in de zwangerschap, want iedereen heeft zijn eigen wensen en verwachtingen.
Ik heb goed contact met je verloskundige en het consultatiebureau. Je mag van ons een optimale begeleiding verwachten. Met elkaar zijn we een team.

Iedereen is anders en iedere situatie is anders. Daarom probeer ik de zorg zo persoonlijk mogelijk te doen, door rekening te houden met jullie wensen.